Laat Sweeltex uw kleding waterdicht maken

Breng een bezoek aan Sweeltex om uw kleding waterdicht te maken in Elst. Wij geven uw kledingstuk wat extra bescherming tegen regen en water. Zo houdt u het droog wanneer er onverwachts een buitje voorbijkomt. De ideale oplossing wanneer u veel buiten komt voor bijvoorbeeld uw werk of uw hobby.

Extra bescherming tegen regen en water

Soms heeft u behoefte aan wat extra bescherming. Als u veel buiten bent in het grillige Nederlandse weer heeft u ongetwijfeld waterafstotende kleding aangeschaft. Na verloop van tijd kan het zijn dat uw kleding weer een behandeling moet krijgen. In dat geval kunt u langskomen bij Sweeltex om opnieuw uw kleding waterafstotend te maken. Niets is namelijk vervelender dan een lekkende plek. Wij zorgen ervoor dat u dit niet gebeurt en dat u uw waterdichte kleding spoedig weer terug heeft. Dankzij onze snelle, flexibele en persoonlijke service is het voor ons geen probleem om in enkele dagen uw kleding waterdicht te maken.

Ook als u kleding heeft die nog onbehandeld is, gaan wij graag voor u aan de slag. Door middel van onze speciale behandeling is uw kledingstuk voorlopig optimaal beschermd tegen regen en water. Kom mettertijd bij ons langs om uw textiel wederom te laten behandelen.

Voor elk soort kledingstuk

In principe kan elk kledingstuk waterafstotend gemaakt worden. Wij doen dit voornamelijk voor jassen, mantels en sportkleding voor bijvoorbeeld de paardrijd- of wintersport. Daarnaast pakken we bedrijfskleding als brandweerpakken, vissersjassen en scheepskleding aan. Heeft u andere kleding die u liever waterafstotend maakt? Vraag ons naar de mogelijkheden, dan kijken we wat wij voor u kunnen betekenen.

Heeft u interesse in onze service en wilt u uw kleding waterdicht laten maken bij Sweeltex in Elst? Kom bij ons langs of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0481-352300 of via het contactformulier. We laten u niet in de regen staan!