Professionele reiniging in wasserij Sweeltex

Heeft u een lastige vlek in uw favoriete kledingstuk? Sweeltex weet wel raad! Met een goed uitgeruste wasserij in Elst hebben wij alle nodige materialen en gereedschappen in huis om uw kleding en ander textiel van een optimale reiniging te voorzien. Ga ook voor echt schoon en breng een bezoek aan onze kledingwasserij.

Kleine en grote klussen

Bij Sweeltex zijn wij voortdurend aan het werk om onze klanten van de beste service te voorzien, met resultaten waar u nog lang van kunt genieten. Het meeste werk doen wij met de hand, zodat we altijd een scherp oog voor detail kunnen houden. Deze persoonlijke aanpak staat bij ons voorop: al uw wensen worden besproken en u weet qua tijd en duur precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen. Wij pakken zowel de kleinste als de grootste klus met genoegen voor u aan, met onverminderde aandacht en enthousiasme.

U kunt werkelijk met elk soort kledingstuk of textiel, voor zowel binnen als buiten, bij ons terecht. Dat betekent onder andere jassen, mantels, zijde blouses, feestjurken en maatpakken. Maar eveneens tuinkussens, bankhoezen, tapijten en zelfs uw zonnescherm kunt u naar onze wasserij brengen. Of wat dacht u van bedrijfskleding of horecawas als hotellakens en keukenschorten die extra hygiënisch afgeleverd moeten worden?

Sweeltex biedt extra’s

We maken het u graag gemakkelijk. Daarom kunnen wij u in overleg een spoedservice bieden of kunt u gebruikmaken van onze haal- en brengservice. Neem hiervoor contact met ons op. Daarbij bieden we u als extra dienst onze kledingreparatie. Alleen in combinatie met kleding reinigen kunt u uw kleding laten repareren. Denk hierbij aan het vervangen van ritsen, het verstellen van kledingstukken, het repareren van scheuren of gaten en het vervangen van knopen en voeringen. Bovendien persen we uw textiel altijd nadat we deze hebben gewassen.

Heeft u nog vragen aan onze wasserij? Bel ons op 0481-352300 of laat een bericht achter in het contactformulier. Kom tevens gerust eens langs bij ons in Elst. We willen met alle liefde uw kleding schoonmaken.